DIY: Nail Stickers

Hello there!

Astazi am pentru voi un mic proiect nu doar foarte util, ci si foarte usor de realizat. Este vorba de stickerele pentru unghii. Va propun ca de acum inainte, in loc sa cumparati aceste minunatii, sa le faceti chiar voi. Nu aveti nevoie decat de un Ziploc Bag (sau orice alta punguta cu textura asemanatoare), un instrument de punctat sau o scobitoare, o penseta, o foarfecuta si oja preferata. Minimum cost, infinite fun!

STEP 1: Pe suprafata pungii aplicam un strat dublu pentru culoarea de baza, fara sa lasam oja sa se usuce intre timp, dupa care picuram cu grija celelalte nuante. Cu ajutorul instrumentului de punctat sau a unei scobitori, trasam linii usoare, astfel incat sa obtinem un model asemanator celui de mai jos.

BTW am incercat, dupa cum se vede, sa desenez si cateva inimioare, care au iesit mai bine decat m-am asteptat (ma refer la textura si rezistenta, nu la forma, care lasa dorit. Data viitoare promit sa nu ma mai grabesc!). Pentru acestea nu aveti nevoie decat de un strat de oja, aplicat in forma dorita.

Acum, modelul trebuie lasat la uscat. Eu prefer sa le las peste noapte.

DSCN5644 DSCN5646

STEP 2: Dupa ce modelul s-a uscat complet, puteti sa il dezlipiti de pe punguta. Sfatul meu este sa incercati sa faceti asta intr-o maniera cat mai fireasca, adica ruland cu grija punguta, in loc sa incercam sa smulgem direct oja cu penseta. Dupa ce s-a desprins de pe suprafata de lucru, modelul va fi foarte maleabil. Acum puteti sa il ridicati usor cu penseta. Alegeti marimea potrivita pentru unghia pe care doriti sa il aplicati si decupati bucatica cu grija.

DSCN5649

DSCN5652

DSCN5655

STEP 3: Acum puteti aplica modelul dorit pe unghie. Pentru o mai buna aderenta, va sfatuiesc sa lipiti stickerul pe unghie chiar inainte ca stratul de oja de pe acesta sa se usuce complet si presati usor cu degetele, pentru a se lipi uniform. Apoi, cu grija, decupati marginile care depasesc unghia, cat mai aproape de marginea acesteia. La final, aplicati un strat de top coat pentru finisare si luciu.

Congratz! Now you have your own personalised nail design!

DSCN5656 DSCN5657 DSCN5658 DSCN5661 DSCN5664

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: